Ετοιμαστείτε για το υπέροχο κούνημα αγορών

Φανταστείτε τον στυλίστα της Kristen Stewart στην κρεβατοκάμαρά σας; Ή να είστε πρώτοι στη σειρά για τα ανεπιθύμητα ρούχα του αγαπημένου σας προσώπου; Η ειδικός μόδας Laura Craik συναντά τους πιο καυτούς νέους επιχειρηματίες λιανικής

Οι πιο επιτυχημένες νέες επιχειρήσεις μόδας είναι οι διαδικτυακές ιδιοφυίες, προσφέροντας την απόλυτη προσωπική εξυπηρέτηση – είτε ψάχνετε για μια κορυφαία έκδοση του κλειδιού της σεζόν, είτε θέλετε ό, τι φοράτε (και τώρα) το αγαπημένο σας πρόσωπο; κομμάτι για έξυπνες αγορές.

Αυτοί οι διαταράκτες – επιχειρηματίες που ρίχνουν ένα κλειδί στις εργασίες του πώς λειτουργεί μια βιομηχανία κατά παράδοση – είναι μικρές και ευκίνητες, ώστε να αντιδρούν πολύ πιο γρήγορα στην αλλαγή και τη ζήτηση των πελατών από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους. Και, το καλύτερο από όλα, δεν χρειάζεται καν να ξεφύγετε από το δικό σας σπίτι για να έχετε την επιλογή σας για την πιο επιθυμητή σεζόν.

Οι αναστατωμένοι που χαρακτηρίζονται εδώ δεν είναι ακόμη οικιακά ονόματα ή ηγέτες της αγοράς, αλλά οδηγούν το κύμα του νέου λιανικού εμπορίου μόδας, προσαρμόζοντάς το στο πώς θέλουμε να ψωνίζουμε και να μας δίνουμε ό, τι θέλουμε, όταν το θέλουμε. Γνωρίστε τους – επειδή θέλουν να σας γνωρίσουν.

Η εταιρεία Shafiq Hassan, που ιδρύθηκε από τον ιδιοκτήτη εργοστασίων του Μπαγκλαντές, αυτή η ετικέτα που εδρεύει στο Λονδίνο έχει ένα ευγενές μάντρα – #DressBetter – αλλά στην πραγματικότητα βάζει τα χρήματά της όπου το hashtag είναι, ενισχύοντας όχι μόνο τους χρήστες των ενδυμάτων αλλά και τους κατασκευαστές τους, 90 τοις εκατό των διανεμόμενων κερδών μεταξύ μιας ποικίλης σειράς φιλανθρωπικών αιτιών. Όλες οι παραγγελίες φτάνουν με μοναδικούς γραμμωτούς κώδικες που μπορούν να εισαχθούν στον ιστότοπο Ninety Percent, επιτρέποντας στους πελάτες να ψηφίσουν για την επιλεγμένη αιτία τους. Στο τέλος του οικονομικού έτους, η εταιρεία υπολογίζει πόσο θα λάβει κάθε φιλανθρωπία.

Καλύτερα για τα βασικά του Premium: σκέφτεστε τα λεπτότατα sweatpants, τα ευρύχωρα hoodies και μια ποικιλία από καλά κομμένα tees, όλα σε βιολογικό βαμβάκι που προέρχεται από βιώσιμη προμήθεια imprumut online rapid RO.

Μοναδικό σημείο πώλησης – Το υψηλό ποσοστό κέρδους που προσφέρει το φιλανθρωπικό ίδρυμα, καθώς και το γεγονός ότι οι πελάτες έχουν λόγο σε ό, τι αφορά τα χρήματα.

Θα το λατρέψετε αν … Αποφασίσατε να ψωνίζετε πιο ηθικά αυτό το έτος, αλλά μερικές φορές αισθάνεστε ότι η έλλειψη διαφάνειας των εμπορικών σημάτων μπορεί να κάνει αυτό λιγότερο απλό από ό, τι θα έπρεπε να είναι – για να μην αναφέρουμε τις πιέσεις στον δικό σας χρόνο, περισσότερη αγορά πανικού και λιγότερες στοχαστικές αποφάσεις αγοράς από ό, τι ίσως επιθυμείτε.

Ενενήντα τοις εκατό κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε να φορέσετε τα ρούχα – χωρίς ενοχές.

Το Glamhive δημιουργήθηκε με την ιδέα να προσφέρει σε όλους τη δική τους προσωπική, σχετικώς προσιτή στυλίστα, είτε ακολουθείτε τις συμβουλές μόδας, είτε εφάπαξ συμβουλές είτε έναν πλήρη μετασχηματισμό ντουλάπας. Μου αρέσει η διαφανής τιμολόγηση (από περίπου 20 λίρες για μια βασική διαβούλευση σε περίπου 680 λίρες στερλίνες για ένα πλήρες makeover με έναν στιλίστα διασημοτήτων – υπάρχουν δέκα διαφορετικά επίπεδα υπηρεσιών) και το γεγονός ότι, επειδή είναι διαδικτυακό, δεν κάνει διακρίσεις (αν και οι προσωπικές συναντήσεις μπορούν να οργανωθούν όπου είναι εφικτό).

Παρόλο που οι περισσότεροι στυλίστες είναι εγκατεστημένοι στις Η.Π.Α., μπορείτε να προγραμματίσετε μια τηλεοπτική κλήση σε μια στιγμή που σας ταιριάζει. Μόλις επιλέξετε τον στυλίστα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο, προγραμματίζετε μια κλήση βίντεο και παίρνετε τα πράγματα από εκεί.

Ενώ οι στυλίστες θα προτείνουν αγορές όπου είναι εφικτό, ο ιστότοπος δεν πωλεί ρούχα: ο ρόλος του είναι να συμβάλλει στη βελτίωση μέσω των moodboards, των βιντεοκλήσεων και των συμβουλών, αλλά ο πελάτης κάνει την αγορά.